English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > English Day – June 24th 2022

2022.07.11
English Day – June 24th 2022
June 24th was English Day here at Shizuoka Eiwa. English Day is a reoccurring event in which students and teachers are encouraged to use as much English as they can during the day.
As well as English being used in regular classes, the morning service in the chapel is also held in English. This time I was given the chance to speak and I decided to talk about one of the speeches the students recited in the recent Senior High English Contest.

During the contest, many students choose to recite a speech given by BTS at the UN. The title of the speech is Love Myself and the main idea is to encourage young people to believe in themselves and develop self-confidence. In the speech, the leader of BTS, RM talked about his own experiences of self-doubt and anxiety.
At the morning service, I too spoke about my own worries when I was younger and how I believe that we can overcome our worries and troubles with the help of our friends. In the original speech, RM makes the same comment and thanks his fan and friends.

Loving yourself is difficult for many people. It is natural for people to feel self-doubt or to worry about their appearance or aspects of their personality. As friends; teachers; family members and mentors, it is our responsibility to reach out to those in trouble and to offer our support to them. If people know they are loved, they can start to love themselves. That was my final message at English Day and it is something that truly believe to be true.

Stuart