English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > English Day – December 2019

2019.12.23
English Day – December 2019
Wednesday December 18th was English Day here at Shizuoka Eiwa.

English Day is a special event at Shizuoka Eiwa where students are encouraged to use English as much a possible during the day.
The day started with a morning service that was given in English. The students sang English hymn number 124 – Hark! The Herald Angels Sing and then listened to a talk about Christmas traditions in the UK.

During the service I spoke about the food and music people in the UK enjoy at Christmas time. At the end of the service, I had the chance to remind the students of the need to think about others at this important time of year.

During the day, many classes started and ended with greetings in English. Many students could also be heard greeting each other in English throughout the school.
At the end of the day, the English Café was open to all students for a special Christmas Card making session. As well as making cards, we enjoyed some chocolates and candies.

It was a great day and I am very pleased to say that every student I spoke to today tried their best to speak English. I am looking forward to our next day on February 14th 2020.