English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Opening Ceremony

2020.08.31
Opening Ceremony
On August 27 the opening ceremony for the second school term was held.
The principal talked about the concept of ‘companion plants,’ and how, with the spread of the corona virus, we all need to work together to help each other develop and grow.
Following that, awards were given out to the junior high tennis club and student council. The tennis club was commended for placing first as a team in the 16th Annual Shizuoka Prefectural Tennis Tournament in August. The student council was recognized for their collection and donation of masks, an activity which was picked up and featured in the Shizuoka Shinbun newspaper.

We hope the students had an enjoyable summer vacation and look forward to classes starting in full force this week!