English News

HOME > 学院生活 > English News一覧 > Central Shizuoka Prefecture English Speech Contest

2019.10.02
On September 21st 2019 the Central Shizuoka Prefecture English Speech Contest was held at Shizuoka High School. Twenty-Two students from across the central region of Shizuoka took part including three students from Shizuoka Eiwa.

In the first group, which is restricted to students who have not lived abroad. A first-grade senior high student came second and a second-grade senior high student came third. In the second group, which is a free group. A third-grade senior high student won the first prize.

All three students will progress to the Prefectural Contest which will be held in October in Shizuoka city. I was very happy that all three students practiced so hard and did a great job at the contest. Speaking in front of a large crowd in English is not easy but everyone did very well. I am looking forward to the next stage of the contest in three week.